Skal du på køreferie? Få gode råd til pakkelisten her

Dette indhold er sponsoreret.

Endelig – Covid-19 giver os så småt mulighed for at rejse rundt i verden igen, og mange kan slet ikke vente til at rejse på sommerferie uden for landets grænser. Hvis du er vild med kør-selv-ferie, er du formentlig langt fra den eneste. Det giver nemlig noget helt særligt at køre på ferie i bil, da du eksempelvis har mulighed for at holde ind og nyde forskellige seværdigheder undervejs. Her på siden kan du få inspiration til, hvad du skal huske at have med i kufferten.

Husk masser af tøj til al slags vejr

Når bilen skal pakkes til ferie med familien eller vennerne, skal du naturligvis huske både pas, kørekort og penge. Derudover skal du huske at pakke en masse forskelligt tøj, så du har noget at skifte imellem. Det er vigtigt at have noget godt undertøj med, da det i virkeligheden kan være afgørende for, hvor længe du kan holde til at sidde i bilen eller gå rundt og opleve ting. Hvis undertøjet skarver, kan det være en ret frustrerende fornøjelse. Med et par JBS boxershorts kan du være sikker på at have noget godt undertøj, der sidder rigtig behageligt på kroppen, og som samtidig er moderne.

Derudover bør du pakke eksempelvis sokker, bluser og bukser. Hvis der er lagt op til badeferie, skal du naturligvis også huske badetøj. Husk også godt fodtøj, hvis du vil slippe for vabler på selv de længste gåture. Når du skal pakke den gode feriekuffert, bør du tage højde for, hvor længe du egentlig skal være afsted. Der er nemlig stor forskel på at pakke tøj til en enkelt uge sammenlignet med to eller tre uger. Omvendt skal du også tage højde for, hvor meget plads der er i bilen – så pak med omhu.

Den store pakkeliste til sommerhuset

Når du tager på kør-selv-ferie, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på, om ferien skal holdes i et sommerhus eller på et hotel. Sommerhusferier er enormt populære, men på nogle områder stiller det også større krav til pakkelisten. Ofte skal du selv sørge for eksempelvis håndklæder, viskestykker og sengetøj, ligesom du også typisk selv skal medbringe køkkenting som køkkenknive, håndsæbe og kaffefiltre. Hvis du vil undgå at have for meget med i bilen, kan du med fordel tjekke med udlejeren af sommerhuset, hvor meget du selv skal sørge for at have med.

Bilferie er lig med kvalitetstid, og du og familien/vennerne har virkelig mulighed for at tage ferien i jeres helt eget tempo. Hvis du vil skabe lidt ekstra hygge på ferien, kan du eventuelt pakke et brætspil eller din tablet, så du kan arrangere sjove spil- og filmaftener på ferien.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*