Skal du åbne en bilbutik? Her er nogle gode råd

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Går du med tanken om at åbne en butik med biludstyr og grej til rigtige bilentusiaster? Et sted, hvor man går op i detaljerne, i ordentlig pleje af biler, og hvor der kun sælges de bedste af de bedste produkter?

En bilbutik kræver også mere end bare fedt biludstyr. Der er mange ting, du skal tænke på. Og her tænker vi ikke bare på praktiske ting som husleje, banklån og den slags. Nej, vi tænker på de lidt mere flyvske ting såsom indretning og det rette butiksinventar.

Det lyder måske ikke som noget, der ligger øverst på prioriteringslisten, men en forretning skal se ordentlig ud, og den skal have det rette inventar, så kunderne føler, at de træder ind i et rum, hvor der er styr på tingene. Det kan gøre hele forskellen, for hvis dine butikslokaler ikke er behagelige, kan du have nok så mange fantastiske produkter på hylderne.

Find det rette butiksinventar

Når man træder ind i en forretning, skal man ikke være i tvivl om, hvilken forretning man er havnet i. Man skal føle sig velkommen, der skal være god luft imellem hylderne, der må ikke være indelukket, og man skal med det samme føle, at denne butik har lige præcis det, man har brug for.

Det lyder måske en smule flyvsk, men det er det sådan set ikke. Det handler om at have det rette inventar, dvs. reoler, skilte, borde, etc. Hele din indretning i butikken skal fortælle en historie om, hvilken slags butik du driver, og derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilke hylder eller reoler du vælger. Du kan finde inspiration til butiksinventar lige her.

Gør din butik mere åbensindet

Hvis du går med drømmen om at åbne en bilforretning, forestiller du dig nok, at det primært skal være et ”mandeunivers”. Og langt hen ad vejen er det nok ikke forkert at tro, at det mest er mænd, der kommer ind i en bilbutik. Men du skal også passe på.

For at øge din omsætning, og for at være et godt eksempel, kan du også indrette din butik, så den er tiltalende for kvinder. Mange mænd er i byen med deres koner eller kærester, og hvis din butik har noget, som også tiltaler kvinders behov, kommer de begge to tilbage.

Mange kvinder interesserer sig for biler, men for også at fange de kvinder, der bestemt ikke interesserer sig for biler, kan du med fordel have et lille hjørne kun tiltænkt hende, f.eks. neglelakker og andre produkter. Med bare nogle små justeringer kan du gøre din bilbutik meget mere indbydende. Du vil ikke fortryde det.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*