Sådan kommer du af med din bil hurtigt og nemt

Saelg din bil

Har din gamle bil udtjent sin værnepligt, eller skal der bare en ny til i forbindelse med en familieforøgelse, kan du her få nogle råd til, hvordan fortidslevnet bliver solgt til fordel for, at du kan finde en ny og smart bil.

Få et salg i hus hurtigt og uden besvær

Vikøberallebiler.dk er en brugtbil-portal, hvor du kan få vurderet din bil og herefter sælge bilen, så du hurtigt og uden besvær kan komme af med din bil. Vikøberallebiler.dk adskiller sig fra andre bilforhandlere ved, at du får et væld af fordele. Hele processen starter med at du indtaster nogle basale oplysninger om din bil, hvorefter du kan lave en aftale med deres bilekspert, som laver en slagsvurdering af din brugte bil. Salgsvurderingen er grundig og personlig, men tager alligevel kun en halv time. På den halve time vurderer den professionelle bilekspert din bils tilstand og hvilken vejledende salgspris, der er passende til lige din bil. Salgsvurderingen tager udgangspunkt i din bils mærke, model, produktionsår med mere, samt hvor langt det har kørt. Bileksperten vil ligeledes køre en prøvetur i din bil.

Personlig salgsvurdering af bilekspert

Det er en enormt stor fordel at få undersøgt din bil personligt i forbindelse med, at du sælger bilen, og her tilbyder denne platform dig en enestående mulighed, hvor du kan få kombineret en salgsvurdering med bilsalg. Det giver dig en fleksibilitet, som gør at salget af bilen kan foregå hurtigere end ved almindeligt annoncesalg.

Salgsvurderingen er fuldstændig gratis og sker på blot en halv times tid. Salgsvurderingen ender til sidst ud i, at du får en så præcis og så passende markedspris på din brugte bil som muligt, inden du sælger bilen. Efter salgsvurderingen står vikøberallebiler.dk klar med et uforpligtende tilbud på din brugte bil, så du hurtigt kan komme videre og ikke selv skal bøvle med at finde en køber. Ved at kombinere en salgsvurdering af din brugte bil med et salg af bilen kan du både spare tid, men du kan også være sikker på at du får solgt din brugte bil til en korrekt pris.

Du siger kun ja til det tilbud, du selv synes er passende

Efter salgsvurderingen, og efter du har sagt go for, at din bil sættes til salg, oprettes den i vikøberallebiler.dks system, hvorefter den sendes ud til en masse indkøbere fra hele Europa. Din bil kommer altså ud til en meget større gruppe af opkøbere, end hvis du sætter den i den lokale avis. Dette gør at bilsalget sker indenfor 48 timer. Indkøbere kan byde på din bil – men vigtigt at huske er, at du kun siger ja til det bud, du synes er det hele rette.

Når rette bud er kommet, og du takker ja til tilbuddet, vil Vikøberallebiler.dk sørge for afregistrering af bilen – kvit og frit. Pengene går hurtigt ind på din bankkonto via et sikkert system, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt køber har tænkt sig at betale. Har du restgæld eller pant i bilen, hjælper Vikøberallebiler.dk dig også med dette.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*