Ny SUV-version af den populære Opel Mokka

Opel har solgt 600.000 af modellen Mokka, og nu er de klar med den nye Opel Mokka X. Den lille SUV har fået et facelift, der gør den mere moderne at se på, men der er også mange andre features, der er blevet tilføjet.

Masser af opdateringer til mini-SUV’en

Fronten er blevet ændret, så Mokka X nu ser mere bred og dynamisk ud, og designet falder i tråd med modellerne Astra og Zafira. Det er bl.a. via LED-kørelys og en ny grill, at eksteriøret er blevet ændret. Der er også blevet tilføjet to nye farver – Amber Orange og Absolute Red – og man har mulighed for at få spoilere og skørter på alle sider af karrosseriet med Opels OPC Line Sport Pack.

Interiøret er ændret en hel del. Instrumenteringen er blevet nytænkt, så man finder færre knapper og enklere betjening. En 7” eller en 8” touchskærm, der rummer Opels Intellilink Infotainmentsystem, gør det hele mere uoverskueligt og nemt at betjene.

Det er nu også muligt at få Opel Mokka X med firehjulstræk, hvis man har behovet for det. Det kan man få med tre forskellige kombinationer af motorer og transmission – 1.4T med 140 hk og manuel transmission, 1,4T med 152 hk og sekstrins automatgearkasse og dieselmotoren 1,6 CDTI med 136 hk.

Firehjulstrækket er vældig intelligent, for under kørsel på almindelige veje kører bilen som ved normalt forhjulstræk for at optimere brændstofforbruget, men så snart systemet opdager et andet underlag, kan kraften overføres til bagakslen. Systemet er så hurtigt, at det kan sætte ind, selv hvis bilen blot kører over et hul i vejen. Skulle du alligevel – mod al forventning – ødelægge noget på bilen, kan du finde billige reservedele til et væld af Opel modeller her.

Fokus på sikkerhed

Firehjulstrækket er med til at gøre det sikrere at køre, når vejene ikke er optimale, men Opel har gjort endnu mere for at sikre alle i trafikken. De nye LED-kørelys har ni forskellige programmer alt efter hastighed, så man undgår at blænde modkørende og får de optimale lysindstillinger til eksempelvis bytrafik, landevej og motorvej. Det er endda muligt at tilpasse lyset til lande med venstrekørsel via lygternes turist-program.

Det nye Opel Eye frontkamera er blevet opdateret, så opløsningen er bedre, og det gør funktionaliteten af de forskellige sikkerhedssystemer, der benytter kameraet, langt bedre. Systemet Following Distance Indication (FDI) bruger for eksempel kameraet til at registrere forankørende biler, og hvis afstanden mellem Mokka X og den forankørende mindskes for hurtigt, får føreren en advarsel med både lyd og visuelle cues via det centrale display mellem omdrejningstælleren og speedometeret.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*