Husk låsen – og gør det svært for tyven

Dette indhold er sponsoreret.  

Der er ikke meget, som er værre end at komme ud til sit køretøj op opdage, at der har været langfingrede gæster på spil. Det er desværre ikke ualmindeligt at genstande som biltrailere, bådtrailere eller andet bliver stjålet i nattens mulm og mørke. Derfor er det også en rigtig god idé at investere i et par gode låse, der kan give dig og dine ejendele en langt større sikkerhed.

I denne artikel får du tips til, hvordan du kan sikre din trailer med en god og solid lås. Det kan være alt fra en Ruko hængelås på skuret til en kraftig lås på trailerens kobling.

Sæt en lås på carporten eller skuret

Hvis du opbevarer din trailer i en lukket carport – eller i et skur bygget til lejligheden – kan det være en rigtig god idé at sørge for at sætte en lås på døren. Selvom man ikke forestiller sig, at nogen bryder ind og stjæler store genstande såsom trailere, er det desværre set for mange gange til, at du bør løbe risikoen. Det kan ofte være nok at sætte en simpel hængelås på døren, fordi dette besværliggør den hurtige adgang for tyvene – og chancen er større for, at de lader muligheden for tyveri slippe igen, hvis de bliver mødt af en lås på døren, som de først skal til at bruge tid på at bryde op.

Sæt en lås på hjulet

Hvis din trailer eller bådtrailer står opbevaret udenfor, er det en god idé at tænke i baner, hvor du kan sætte en lås direkte på den. Det er muligt at investere i en låseanordning til hjulet, der gør, at man ikke kan køre væk med traileren, når låsen er monteret.

Dette er også en god mulighed for at sløve processen for eventuelle trailertyve, der må opgive deres forehavende, når byttet ikke er let at trække afsted med. En lås på hjulet sørger også for, at tyvene ikke kan afmontere hjulet og slippe afsted med din trailer.

Sæt en lås på koblingen

En kraftig lås på trailerens kobling kan både sidde alene eller bruges til at låse traileren fast til en anden genstand. Begge dele er gode muligheder for at sikre din trailer mod tyveri. Låsen vil modvirke, at tyve kan sætte traileren til deres egen bil og dermed køre væk med den – og har du låst traileren fast til en anden stor genstand såsom din egen bil, vil det også blive gjort umuligt at fjerne traileren, uden at du ved besked om det.

Der er altså flere gode muligheder for at tage sine forholdsregler i forhold til, hvad der kan sikre din trailer mod et uventet og irriterende tyveri.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*