Flere vælger bussen frem for bilen

Følgende artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiderne, der linkes til.

Bustrafikken udvikler sig med hastige skridt, og det kan vi også se på den stigende popularitet, busserne har. Der er rigtig mange, der vælger at tage bussen frem for bilen, når de skal til bestemte arrangementer eller bare de daglige gøremål. Det er en ny tendens herhjemme, og det kommer i kølvandet på den nye fjernbuslov, der netop har givet fjernbusselskaberne mulighed for at udvide med mange nye ruter. 

Ny fjernbuslov skaber nye ruter

Der er kommet nye busforbindelser for danskerne, og det har eksempelvis fjernbusselskabet FlixBus nydt godt af. Her har FlixBus på baggrund af den nye fjernbuslov, som trådte i kraft den 1. juli i år, åbnet for mange nye ruter og i alt 38 nye forbindelser i Danmark. Denne positive udvikling i bustrafikken kan være en af årsagerne til, at der er flere og flere, der vælger busserne frem for bilen i Danmark. FlixBus har fået nye ruter, der både strækker sig fra Aalborg til Esbjerg, Aalborg til Sønderborg samt Nakskov til København. Det er ikke kun blandt danskerne, men det er også turisterne, som vælger turistbusser frem for at leje en bil. 

Turistbusser er turisternes foretrukne løsning

Der er rigtig mange, der har fundet en rigtig god løsning ved at leje turistbusser som transportmiddel på ferien. Det har ellers længe været bilen, som har været den foretrukne transportløsning for turister, når de skal udforske de byer, de befinder sig i. Det virker nu til, at turistbusserne er ved at overhale bilerne. Dette kan der være flere grunde til. Hvis du vælger at leje en turistbus, så kan du vælge at få en chauffør med i prisen. Så er I sikre på, at I har en chauffør, der kender til jeres område. I slipper dermed for alle de bekymringer, der kan være ved at køre et sted, som I ikke er vant til. Derudover kan det være billigere for jer med turistbusser, hvis I er flere på jeres tur. Her kan alle smide lidt i puljen for at få en turistbus, hvor der er plads til jer alle. 

En billig løsning

Det kan efterhåndenofte bedre betale sig at leje en bus, hvis du skal afsted med dine venner til en bestemt begivenhed. Skal I eksempelvis på festival eller til koncert, så kan det være rigtig smart at vælge at leje en bus til jer alle sammen. Hvis I lejer en bus, så er det sikret, at I ankommer til jeres destination på samme tid. I skal dermed ikke bruge tid på at vente på hinanden eller bøvle med parkeringen på stedet. Det kan tilmed også være en væsentlig billigere løsning for jer, hvis I er mange afsted. Hvis I er turister, så kan det være en dyr fornøjelse at leje flere biler, men hvis I alle smider lidt i puljen til en turistbus, så kan I slippe afsted med en forholdsvis god pris de fleste steder. Hvis I ønsker at læse mere omkring turistbusser, kan I med fordel trykke jer ind på dette link https://www.3bustilbud.dk/lej-en-bus/turistbus/.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*