Bruger du for lang tid i din bil?

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du som mange danskere har et job, hvor du sidder foran computeren og derudover bruger mange timer om ugen i din bil, har du brug for at tænke komfort ind i din hverdag. Har du ikke mulighed for at tage cyklen på jobbet, eller nyder du at tage bilen på jobbet, har din krop behov for, at du bevæger dig på en anden måde. Faktisk bruger vi op mod 70 % af dagen enten siddende eller liggende, og det kan få konsekvenser for vores helbred.

Få nye, gode motionsvaner

Hvis du ikke er så aktiv i din hverdag, kan du forsøge at finde nogle gode motionsvaner, som du rent faktisk kan overholde. Det behøver ikke at betyde mange timer i fitnesscentret, men det kan gøres ved, at du lader fitnesscentret komme til dig. På Fitnessengros.dk kan du få inspiration til maskiner til dit hjemmefitness. Du behøver ikke mange maskiner, som fylder hele stuen. Du kan eksempelvis anskaffe dig en spinningcykel, en romaskine eller et løbebånd, som du kan tage med ind i stuen. De er gode at bruge til kredsløbstræning.

Få gulve, der er ergonomiske og samtidig smukke

Det kan også være en idé at tænke komfort ind i dit hjem og din indretning. På Neocoating.dk kan du se gode bud på gulve, der er ergonomiske, og altså gode for din krop, og som samtidig ser flotte ud. Du går meget rundt i dit hjem, og de mange stød, du får af at gå, er ikke gode for dine led og muskler. Derfor kan det være en god idé at tænke komfort ind i din boligindretning.

Se, om du alligevel ikke kan lade bilen stå

Selvom du godt kan lide at tage bilen på jobbet eller køre en tur i din fritid, er det stadig en god idé at lade bilen stå, hvor der er mulighed for det. På den måde får du tænkt mere motion ind i din hverdag.

Alene det at hoppe på cyklen i stedet for at tage bilen på jobbet eller at gå ned til købmanden i stedet for at tage bilen kan give dig meget mere motion – også selvom bilen står i garagen og frister. For hvem kan ikke godt lide, når det bliver komfortabelt og nemt. Men din krop vil takke dig for, at du lader bilen stå og overvejer de små bitte ting i din hverdag, der gør, at du får rørt dig mere og får mere motion.

Bliv den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*